Konijn in dragonroomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Konijn bestrooien met zout en peper en met helft van mosterd bestrijken. Sjalotjes pellen en snipperen. In snelkookpan boter verhitten en bouten dichtschroeien. Sjalotjes en helft van dragon toevoegen. Wijn en fond langs rand van pan schenken, geheel aan de kook brengen. Pan sluiten en vlees in ca. 15 minuten gaar laten worden bij druk

2. Volgens gebruiksaanwijzing druk van pan nemen. Konijnenbouten uit pan nemen en warm houden. Stoofvocht op hoog vuur tot 2 1/2 dl laten inkoken. Room (light) en rest van mosterd erdoor roeren. Saus op smaak brengen met rest van dragon, zout en peper. Saus over of bij konijn serveren. Lekker met gekookte aardappels en rodekool.

Konijn in dragonroomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kiprolletjes met spek in dragonroomsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoengebraad met dragonroomsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kipfilet in dragonroomsaus
0 min
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept