Maak koffie met 1 dl water en 3 eetl. koffie. Laat de gelatineblaadjes weken in koud water Klop de eiwitten samen met de suiker stijf tot u een glanzend eiwit met stevige pieken bekomt. Meng de bloemsuiker met het amandelpoeder, de bloem, de maïzena en het zout. Zeef over de meringue en lepel alles voorzichtig onder elkaar. Giet in een ronde, beboterde springvorm en bak gedurende 30 min. in een op 175 °C voorverwarmde oven. Haal het deeg uit de vorm en laat afkoelen. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat smelten in de hete koffie. Voeg de suiker en likeur toe en blijf kloppen tot het mengsel begint op te stijven Klop de room half stijf en roer onder de koffiemengeling. Plaats de afgekoelde cake opnieuw in de springvorm en giet er de koffieroom over. Laat de taart gedurende 4 u opstijven in de koelkast. Haal de taart uit de vorm, versier bovenaan met de chocolade callets en snij in spiezen. Tip: U kan deze taart ook bestrooien met amandelpoeder.