Koffieijs met Chocolade Zeebanket uit Brussel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Zet 3 dl sterke koffie. Doe de koffie in een pannetje en voeg de basterdsuiker toe. Laat de koffie inkoken tot een siroopachtige vloeistof. Laat de koffiesiroop afkoelen.
- Schep de bolletjes ijs in coupes. Giet koffiesiroop over het ijs. Versier de ijscoupes met chocoladeschelpen. Tip: - deze koffiesiroop smaakt ook heel goed bij een sappige handpeer. Schil de peer. Laat het steeltje eraan zitten. Zet de peer rechtop op een dessertbord en bedruppel de peer met de siroop.

Koffieijs met Chocolade Zeebanket uit Brussel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde eieren uit Brussel
Bekijk recept
Zeeuwse Mosselen met witte wijn en een Hollandaise
0 min
Bekijk recept

Koffieijs
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Ijstoetje
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Regenboog Ijstaart Met Chocoladesaus
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Mokka IJstaart
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept