Knolseldergratin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de knolselder en ontdoe haar van het loof. Loof kan in de bouillon. Snijd de knolselder met een scherp mes in blokjes. Vet een ovenschaal in met boter en leg de blokjes hierin. Meng de melk met de room en kaas en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Giet dit mengsel over de knolselder zodanig dat ze juist bedekt zijn. Zet de schaal in de voorverwarmde oven op 180°c en bak gedurende 30 à 40 minuten of totdat de selder mooi gaar is en de bovenkant goudgeel gekleurd. Lekker met een gebakken kalfsworst! Dit is een recept van Johan Segers

Knolseldergratin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witlof, appelmoes met veenbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met Meesterlyck-ham
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolseldergratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoverij van haas, knolselder/aardappelgratin, gebakken witlof, appelmoes met veenbessen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolseldergratin met Meesterlyck-ham
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolseldergratin
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel-knolseldergratin met mimolettekaas
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept