Knolselderpuree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil 1 knolselder en snij in stukken. Schil ook aardappelen (u heeft ongeveer evenveel aardappelen als knolselder nodig). Laat ± 20 min. koken. Giet af en laat nog wat ‘drogen’ op het vuur. Maak er een gladde puree van en giet er 1/2 dl room bij. Kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout.

Knolselderpuree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept