Knolselderstamppot

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Knolselder in plakken snijden, schillen en in blokjes snijden. Aardappels schillen en in stukken snijden. In pan knolselder met aardappel in bodempje water en zout afgedekt in 20 min. zachtjes gaarkoken. Plakken ham halveren. In grote koekenpan olie verhitten en ham aan beide kanten krokant bakken. Ham op laag vuur warmhouden. Knolselder en aardappel afgieten. Bouillon verwarmen. Knolselder en aardappel met bouillon, zuivelspread en Dijonnaise fijnstampen. Peterselie erdoor scheppen. Op smaak brengen met (zout en) peper. Stamppot over twee borden verdelen en met warme ham serveren. Tip Gebruik in plaats van Dijonaise 1 tl mosterd en 2 tl mayonaise. per persoon: 520 kCal - eiwit 28 g vet 17 g - koolhydraten 65 g

Knolselderstamppot is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderstamppot met rucola
0 min
Bekijk recept

Knolselderstamppot met rucola
0 min
Bekijk recept