Kletskop met meloen

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 4 eetlepels water aan de kook en voeg dan een snufje kaneel en 100 gram basterdsuiker toe. Los de suiker al roerende op en laat de siroop vervolgens afkoelen. Klop de slagroom stijf met 1 eetlepel suiker en likeur. Halveer de meloenen, verwijder de pitjes en steek kleine bolletjes uit het vruchtvlees (met twee theelepeltjes). Schep daarna de rest van het vruchtvlees uit de schil en pureer dit in de keukenmachine. Meng de suikersiroop hierdoor. Leg op 4 bordjes een kletskop. Verdeel meloenbolletjes langs de rand van de koekjes en spuit in het midden een toef slagroom. Leg hierop weer een kletskop met meloenbolletjes en slagroom en dek dit af met een kletskop. Spuit hierop een toefje slagroom en garneer met een blaadje munt. Schenk de meloensaus erlangs.

Kletskop met meloen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Watermeloen met kaas en munt
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloenvla met gember
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Notentrio van Suzanne en Ester
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoptorentjes met sorbetijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Kletskopijs
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Salade van witlof met tijmkletskoppen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept