Kloempkoekprikkers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Vraag aan een volwassene of zij enkele pannenkoeken kan bakken.
- Beleg één pannenkoek met bruine suiker en een andere met jam.
- Rol de pannenkoek op en snij elke pannenkoek in stukjes van ongeveer 3cm lang.
- Doe water in een kom en zet er een klein kommetje in.
- Zet de grote kom op het vuur (hier heb je wel hulp van een volwassene nodig).
- Smelt in het kleine kommetje de melkchocolade en doe er een halve eetlepel olie en een halve eetlepel poedersuiker bij.
- Goed roeren.
- Zet het afkoelrek klaar met daarop een stuk aluminiumfolie.
- Was het fruit en snijd het in stukjes.
- Prik voorzichtig met een vork in het fruit en doop het in de gesmolten chocolade.
- Leg het snoepje nu voorzichtig op de aluminiumfolie.
- Als al het fruit van een laagje chocolade is voorzien, stop je de snoepjes 2 uren in de koelkast.
- Je kunt natuurlijk ook witte chocolade smelten, zo heb je witte en bruine snoepjes.
- Na 2 uren neem je de snoepjes uit de koelkast en prikt telkens eentje op de opgerolde pannenkoek.

Kloempkoekprikkers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker