Kipschnitzel met perzik en kerrierijst

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel het sjalotje en snipper het fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter. Verhit de olie in een braadpan en schep de sjalot, paprika en snijbonen erdoor. Smoor de bonen met de deksel op de pan in circa 5 minuten bijna gaar. Roer de kerriepoeder en rijst door de groenten en bak ze circa 2 minuten mee. Voeg het water en de bouillonpoeder toe en kook de rijst verder gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de schijfjes perzik circa 2 minuten met de kipschnitzels mee. Leg de kipschnitzels op de borden en verdeel de perzikschijfjes erover. Schep de groentekerrierijst ernaast.

Kipschnitzel met perzik en kerrierijst is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met kabeljauw
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kipschnitzel met Hollands bonenpannetje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel en bloemkool met kerriesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mango en krokante kip
Bekijk recept