[b:666c908136]Vulling[/b:666c908136] 500 gr kiwi's 1 dl water 10 blaadjes witte gelatine 2? dl slagroom 80 gr fructose 500 gr kwark [b:666c908136]Garnering[/b:666c908136] 10 amandelen, geroosterd 3 kiwi's 2 dl slagroom 30 gr fructose [b:666c908136]! Springvorm van 24 cm[/b:666c908136] [b:666c908136]Bodem[/b:666c908136] Splits de eieren. Doe de eiwitten in een schone, droge kom en mix ze samen met de fructose en het zout in 2 minuten stijf en glanzend. Mix in een andere kom de eidooiers met het vanillepoeder los. Schep het eidooiermengsel door de eiwitten. Schep daarna het meel er voorzichtig door. Hak de amandelen met een staafmixer in het notenbakje zeer fijn en schep dit door het beslag. Spuit een springvorm van 24 cm in met vetvrij spray en bestuif de bodem licht met meel. Doe het beslag in de springvorm en strijk de bovenkant glad. Bak de taartbodem in een heteluchtoven op 140?C in 15 minuten lichtbruin en gaar. Haal de bodem uit de springvorm en laat hem afkoelen op een rooster. Als de taartbodem helemaal is afgekoeld, kan hij terug in een met overpapier bedekte springvorm. [b:666c908136]Vulling[/b:666c908136] Houd de 3 kiwi's apart voor de garnering. Maar de rest van de kiwi's schoon en mix deze met de staafmixer. Laat de gelatine weken in koud water. Doe de fructose in het water en maak dit warm. Knijp de gelatine uit en los dit op in het fructosewater. Klop de slagroom stijf, voeg het kiwimengsel, de gelatine oplossing en de losgeklopte kwark toe en schep het geheel goed door. Schep dit op de taartbodem, maak de bovenkant glad en laat de taart een nacht rusten in de koelkast. [b:666c908136]Garnering[/b:666c908136] Rooster de amandelen onder de gril, klop de slagroom met fructose stijf. Maak de 3 kiwi's schoon en snijd ze in plakjes. Haal de taart uit de springvorm, maak de rand glad met stijf geslagen slagroom. Doe de rest van de slagroom in een spuitzak met mondstuk en spuit toefjes op de taart. Leg de plakjes kiwi in het rond en garneer de taart met de geroosterde amandelen. In plaats van hele amandelen kan ook geroosterd amandelschaafsel gebruikt worden.