Kippenfilet met verse perzikken en sauce van Creme

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Maak een marinade van de witte wijn met 1 theelepel citroensap, peterselie,verse koriander, kervel en de gekneusde peperkorrels.
- Leg de kipfilet in de marinade, en laat deze ongeveer 3 uur op een gekoelde plaats marineren.
- Neem de kipfilet uit de marinade en dep deze droog waarna deze bestrooid kan worden met verse peper en zout.
- Smelt in een koekenpan 50 gram boter en laat deze uitbruisen.
- Bak de filet op een matig vuur mooi bruin aan beide kanten.
- Snijd de filets aan plakjes en dresseer deze op bord in de vorm van een ster.
- Leg de halve ontpitte warme perziken in het midden van het bord boven op de gesneden kipfilet.
- Maak van de braadboter een sauce van creme fraiche en voeg de fijn gehakte koriander toe.
- Voeg twee eetlepels citroensap en de bouillon toe en roer het geheel tot een sauce, breng het geheel opsmaak met verse peper en een beetje zout.
- Doe de saus over de perziken.
- Probeer het gerecht zo heet mogelijk te serveren.

Kippenfilet met verse perzikken en sauce van Creme is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orata al forno e paccheri con crema di avocado (dorade uit de oven en pasta met crème van avocado)
30 min-
Bekijk recept

Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenfilet met noedels en Aziatische smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters eisoepje
20 min
Bekijk recept
Gevulde kipfilets met tapenade van zwarte olijven en zongedroogde tomaten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept