Kippenlevertjes met kerrie en banaan

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pannetje kerriesaus maken met 2½ dl water. In droge koekenpan al roerende de kokos goudbruin roosteren, op een bord uitspreiden en af laten koelen. Bananen pellen en in plakjes snijden. Goed besprenkelen met citroensap. Kippenlevertjes snel rondom bruin bakken. Toevoegen: kerriesaus, slagroom en ketjap. Voorzichtig omscheppen. Met het deksel op de pan in ca. 10 min. op laag vuur gaar stoven. In kopje maizena met 3 eetlepels water gladroeren. Al roerende aan mengsel toevoegen. Bananen voorzichtig door mengsel heen scheppen. Ongeveer 1 min. mee verwarmen. Overdoen in een schaal en bestrooien met de geroosterde kokos. Lekker met rijst en veldsla (doperwtjes smaken er ook goed bij)

Kippenlevertjes met kerrie en banaan is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept
Salade Paysanne de Clémentine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenlevercurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept