Kippenroomsoep met tuinkers

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
: Maak de tuinkers schoon en hou 4 keer een klein handvol blaadjes apart. Snij de kippenfilets in blokjes en bak ze 10 min. op een matig vuur in warme boter. Doe er peper en zout op en voeg er de blaadjes tuinkers aan toe. Laat het vlees nog 2 min. bakken op een matig vuur, onder voortdurend roeren. Overgiet het geheel met 1,25 l warm water en breng het aan de kook. Zet het deksel op de pan en laat het gerecht 30 min. sudderen, op een zacht vuur. Bak de amandelschilfers even in een droge pan met antikleeflaag. Zet ze apart. Mix de soep. Meng er de room onder en breng het geheel op smaak met kruiden. Verdeel de roomsoep in diepe borden. Strooi er de amandelschilfers over en versier ze met de apart gehouden blaadjes tuinkers. Dien ze onmiddellijk op.

Kippenroomsoep met tuinkers is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept

Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kippenroomsoep Agnes Sorel
30-60 min -
Bekijk recept
Kippenroomsoep Met Citroen En Munt.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
kippenroomsoep
40 min Bijgerecht
Bekijk recept