Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst gaar in water, giet af en laat afkoelen. Snij de kippenfilets in blokjes. Schil de vruchten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng het sap van de sinaasappel met de azijn, de olie en de mosterd. Breng verder op smaak met tabasco, peper en zout Meng alles voorzichtig door elkaar en werk af met de geraspte kokos.

Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept

Kippensalade met noedels op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte Bolletjes Met Kippensalade En Gember
0-10 min -
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept
Zomerse kippensalade
Bekijk recept