Kipkerrie met sperziebonen en taugé

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de sperziebonen in pakweg 12 minuten beetgaar. Kook vervolgens de rijst gaar en bak de kipfilet in wat boter. Meng wat bloem, water en ketjap tot een sausje (hoeveelheid naar behoefte, bijvoorbeeld 1:1:1). Bak de bonen nu kort met de kip mee en voeg dan het ketjapsausje en de kerrie toe. Voeg tot slot -vlak voor het serveren- de taugé toe. Verdeel de rijst over de borden en schep de kip met de saus erop.

Kipkerrie met sperziebonen en taugé is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Goudeerlijk broodje kipkerrie
- 10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Exotische kipkerrie
30 min-
Bekijk recept
Kipkerrie-aardappelgebakjes
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Kipkerrie in bladerdeeg
75 min
Bekijk recept