Kippefilet op Italiaanse wijze

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd de kippefilets dwars open, bestrijk ze met wat olijfolie en leg de Parma ham en de mozzarella met een takje verse tijm erop. Vouw de kippefilets dicht, maak ze vast met een tandenstoker en kruid ze met peper en grof zout. Bak de kippefilets in hete olijfolie.
- Ondertussen kookt u de tagliolini in gezouten water tot ze al dente zijn (2 minuten).
- Verhit ondertussen de fijngesnipperde ajuin en look in olijfolie en voeg de tomatensaus met basilicum toe.
- Maak 4 borden klaar : leg wat tagliolini in het midden, leg een stuk kip erop en verdeel de saus rondom rond. Werk af met een beetje fijne extra zuivere olijfolie op de kip en verse basilicum. Zet de parmezaan op tafel.

Kippefilet op Italiaanse wijze is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kippefilet met worteltjes in Postel-bier
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet met citroen en truffel-olie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippefilet op Oosterse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Opgevulde kippefilet met een Antwerps accentje
0 min
Bekijk recept