Kippenbouillon met ananas en kervel

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Borstel de citroen met heet water. Rasp 1/2 theelepel van de schil. Pers de citroen uit.
- Verdeel de plakken ananas in stukjes. Hak de kervel fijn. Snijd de lente - uitjes met loof in ringetjes.
- Meng de boter met de kerriepoeder en de helft van het lente - uigroen.
- Verhit de bouillon met de citroenrasp en 3 eetlepels citroensap en laat hierin de kipfilet tegen de kook aan in 15 minuten garen. Snijd de kipfilet in smalle reepjes en voeg ze met de ananas. kervel en lente - uitjes bij de bouillon.
- Besmeer het brood met de kerrieboter en presenteer het bij de soep.

Kippenbouillon met ananas en kervel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van King Crab met mayonaise, ansjovis en groene sla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept