Kippenbouillon met ei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng poelet met water, zout en foelie aan de kook. Plaats een plaatje onder de pan en laat de bouillon op laag vuur minstens 3 uur trekken. Na 1 1/2 uur de gewassen en kleingesneden groente toevoegen. Zeef de soep door een doek; snijd de kippenpoelet nog kleiner. Doe die kip weer in de gezeefde bouillon terug en zet de pan weer op het vuur.. Breek de eieren in een schaaltje; roer er even met een vork in en giet het in de soep. Blijven roeren tot de soep weer kookt en meteen weer opdienen. Geef er toast met kruidenboter bij.

Kippenbouillon met ei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept