Kippenchipolata's met spruitjesstoemp

3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snij in kleinere stukken. Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af, laat even drogen en stamp met een pureestamper. Bak de spekblokjes in 3 min. krokant, zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag en zet opzij. Bak in dezelfde pan de spruitjes gaar in 2 eetl. boter gedurende 15 min. en pureer. Bak de kippenchipolata's in 2 eetl. boter 3 min. aan elke kant. Meng de aardappelen met de spruitjes en de spekblokjes. Voeg de melk toe en kruid naar smaak met nootmuskaat, peper en zout. Serveer de kippenchipolata's met de spruitjesstoemp. Overgiet rijkelijk met vleessaus. Zet voor de liefhebbers zeker ook mosterd op tafel.

Kippenchipolata's met spruitjesstoemp is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

spruitjesstoemp
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstoemp
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstoemp met drumsticks
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaronigratin Met Kippenchipolata
30-60 min -
Bekijk recept
CHIPOLATA MET VENKELSTOEMP
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept