Kipfilet uit de Griekse keuken

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Rasp de helft van de schil van de limoen. Pers de limoen.
- Versnipper de look, de peterselie en het bieslook.
- Snij de oesterzwammen in fijne reepjes. Verhit 2 eetl. boter in een braadpan en bak de stukken kipfilet goudbruin. Kruid met tijm, peper en zout en giet er het limoensap over. Dek af en laat 25 min. gaar worden op een matig vuur. Smelt 1 eetl. boter in een kookpan en bak de knoflook glazig. Doe er de oesterzwammen bij en bak 2 è 3 min. Kruid met peper en zout. Haal de kip uit de braadpan en hou warm. Doe de Griekse yoghurt, de peterselie, het bieslook en de geraspte limoenschil in de pan. Laat zachtjes opwarmen en kruid eventueel met peper en zout. Verdeel de kipfilet en de oesterzwammen over de borden en verdeel de saus er rond. Serveer met tagliatelle.

Kipfilet uit de Griekse keuken is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbrood uit de Cajun-keuken
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza Uit U Eigen Keuken
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept