4. Om de jus te bereiden: los de suiker in het sinaasappelsap op in een middelgrote steelpan op middelhoog vuur. Roer de cranberries erdoorheen en kook ze tot ze knappen (ongeveer 10 minuten). Haal van het vuur en giet in een kom. Je kunt op dit moment de saus zeven. De saus zal dikker worden naarmate die afkoelt. Om de kip te bereiden klop je de boter samen met de knoflook in een kom. Maak een diepe snee in elke kipfilets. Doe het boter-knoflook mengsel in de kipfilets en vouw de kipfilets weer dicht. Wikkel elke kipfilet in twee plakjes parma ham. Leg in een schaal om te roosteren. Giet de warme bouillon rond de kip. Rooster de kip 30 minuten in de voorverwarmde oven. Als je het met geroosterde aardappels wilt serveren, kun je die nu ook in de oven doen. Haal de kip uit de oven en uit het bakblik en bedek met aluminiumfolie. Laat 10 minuten rusten. Als je groenten erbij serveert, stoom die dan nu. Snij de kip en schenk de cranberry jus erover. Serveer met de groenten.
Kipfilets in parmaham met cranberry jus is een recept van Jerryke's Cuisine