Kippenvleugeltjes in cognac

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de kippenvleugeltjes in met zout en peper. Pel de teentjes knoflook. Pel en snipper de ui. Pel de druiven. Verwarm de olie in een pan en bak hierin de kippenvleugeltjes samen met de (hele) teentjes knoflook, ui, tijm en rozemarijn naar smaak tot ze goudbruin zijn. Giet de olie uit de pan, voeg de cognac en Becel Bak en Braad Vloeibaar toe en warm het geheel nog 5 minuten door. Bestrooi met de peterselie en de druiven. Laat het gerecht enige minuten rusten zodat de smaken goed kunnen intrekken. Serveer de kippenvleugeltjes met een frisse salade en gepofte aardappels. Voedingswaarden: Energie: 428 kCal Energie: 1790 kj Vet totaal: 29 gram Koolhydraten: 12 gram

Kippenvleugeltjes in cognac is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Canard à l'orange
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crèpe d'amour met kaneelappels en cognac
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Couscous met gekaramelliseerde rode uien
30 min-
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kippenvleugeltjes met tomatenmayonaise
40 min-
Bekijk recept
Bami
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept