Kipragout met andijvie en room

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bewaar de kip tot gebruik in de koelkast en zet de bakjes in de oven - Verwarm de boter in de pan en roerbak hierin de sjalotjes - Voeg de andijvie en de kerrie toe - Bestrooi na 10 minuten met de bloem (niet laten bruinen) - Giet de bouillon, scheutje voor scheutje in de pan - Roer tot er een gladde gebonden saus ontstaat - Voeg dan de room en de kip toe - Verwarm nog ca. 10 minuten - Voeg de rozijnen toe en maak op smaak met zout en peper - Vul hiermee de pasteibakjes - tip - vervang kipvlees door gerookte kip of gegaard kippenvlees - Lekker met puree en salade

Kipragout met andijvie en room is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipragout
50 min Bijgerecht
Bekijk recept