Kiprolletjes gestoofd in Marsala

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin roosteren. Kipfilets overlangs halveren. Gehalveerde kipfilets bestrooien met peper en op aanrecht uitspreiden. Knoflook pellen, in flinterdunne plakjes snijden en over kip verdelen. Pijnboompitten en salie erover strooien. Plakken ham erop leggen. Kipfilets oprollen. Rolletjes vaststeken met cocktailprikkers en bestrooien met zout. In braadpan olie verhitten en kip rondom dichtschroeien. Marsala en 3 eetlepels water toevoegen. Kip afgedekt op laag vuur in 10 à 15 minuten gaar stoven. Kip op vier borden scheppen. Tomatenpuree en ca. 2 eetlepels water door stoofvocht roeren en op smaak brengen met zout en peper. Kip met saus serveren. Lekker met broccoli en (in olijfolie) gebakken aardappels.

Kiprolletjes gestoofd in Marsala is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini kiprollades met kaneel
40 min + 25 oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde andijvie met ham
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gevuld kiprolletje met olijfoliesabayon, spinazie en pasta van Nienke<BR> &#009; Jagersma
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept