Koude soep uit Afrika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ui en de prei schoon. Snijd de ui in snippers en de prei in ringen. Verwarm de margarine en fruit hierin de ui en de prei met de kerrie en het gemberpoeder goudbruin. Strooi de bloem er over en warm dit goed door. Giet er bij gedeelten de kippenbouillon bij en laat dit al roerend aan de kook komen. Schil de appel en snijd hem in blokjes. Roer de blokjes appel en de uitgelekte maïs door de soep en kook dit nog een paar minuten. Laat de soep afkoelen. Snijd de kiprollade in reepjes. Roer de kip door de koude soep. Maak de soep op smaak met peper, zout en de zure room.

Koude soep uit Afrika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

West-Afrika: Olijvenpickle
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpot Met Groente Vlees En Aardappelen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrika: VAN DER HUM
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoensoep Met Limoet (Zuid-Afrika)
30-60 min -
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept