Krabsticks met kerriesaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de citroen in 8 partjes. Klop het ei los met 2 eetlepels water en de fijngehakte peterselie. Haal de krab-sticks eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel zodat ze er helemaal mee zijn bedekt. Meng het kerriepoeder met de gembersiroop en de yoghurt. Voeg eventueel een snufje zout toe. Verhit de olie en bak de krab-sticks (niet meer dan 6 tegelijk) hierin goudbruin. Laat de krab-sticks op keukenpapier uitlekken en serveer ze met de partjes citroen, toefjes peterselie en de kerriesaus. Lekker met aardappelpuree en gestoofde prei. Gepaneerde krab-sticks kun je ook als voorgerecht of borrelhapje serveren.

Krabsticks met kerriesaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sinaasappel en kerriedressing
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Temaki sushi (handgerolde sushi)
1u30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Sushi maki krab
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kerrierijst met surimi en garnalen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabvlees Met Wasabimayonaise
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept