Krachtige wildsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Deglaceer de braadpan van het vlees met 1 dl azijn. Voeg een versneden sjalot, takje tijm, ½ dl cognac, 1 eetlepel veenbessengelei en 1 dl rode wijn toe en laat alles twee derde inkoken. Voeg vervolgens 2 dl wildfond, 2 dl kalfsjus toe en laat tot de helft inkoken. Zeef de saus en klop van het vuur op met 50 g ijskoude boter. Kruid met zout en peper van de molen.

Krachtige wildsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met rodekool en balsamico
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjes met volkoren-notenkruim
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Reegebraad met wildsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildsaus
10-20 min -
Bekijk recept

Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tournedos met koffiecrunch en aardappel-knoflookcrème
45 min-
Bekijk recept