Gevulde schelvis

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

was de vissen van binnen goed, droog ze en wrijf ze van binnen en buiten in met zout. doe de aardappelpuree in een kom en meng er de ui, garnalen peterselie zout, peper en 1 eetlepel citroensap door. vul de vissen hiermee en naai ze met een katoenen draad dicht. leg ze naast elkaar in een beboterde ovenvaste schotel, bedruppel ze met citroensap en strooi er vervolgens paneermeel over. leg hierop klontjes boter, stoof de vis in de voorverwarmde oven 175°C ongeveer 30tot 40 min: gaar. garneer de schotel met de gehalveerde schijfjes citroen, geef er een salade bij.

Gevulde schelvis is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept