Gevulde tomaat met zalm

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat ze zalm uitlekken en verwijder de velletjes en de graatjes. Was en snijd een kapje van elke tomaat en hol ze uit. Laat ze op keukenpapier uitlekken.
- Verdeel het visvlees in stukjes en schep er de sjalot, de augurk, de ketchup, de mayohalf en peper en zout naar smaak door.
- Vul de tomaten met het mengsel en zet de kapjes er schuin op. Steek er een toefje peterselie tussen.

Gevulde tomaat met zalm is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept