Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Tomaten inkruisen aan steelaanzet, 10 seconden onderdompelen in kokend water, afspoelen onder koud stromend water en ontvellen. Van elke tomaat aan onderkant plakje afsnijden. Tomaten voorzichtig met theelepeltje uithollen. Op keukenpapier laten uitlekken. Olie met honing, azijn, zout en peper tot dressing kloppen. Lollo rosso losjes erdoor scheppen en over 4 borden verdelen. Tomaten vullen met zuivelspread en op elk bord 2 tomaten zetten met open kant naar beneden. Op elke tomaat blaadje basilicum en zwarte olijf met prikker vastzetten. Tip Je kunt ’s morgens de tomaten al ontvellen en uithollen en ook de dressing alvast maken. De rest van de rode krulsla kan als bijgerecht worden opgediend.

Gevulde tomaatjes met kruidenkaas en olijf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's met tomatenbrood
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept