Snijd voor de vulling van de varkenshaasjes, de zongedroogde tomaatjes, olijven, knoflook en oregano fijn en meng dit door elkaar. Snijd de varkenshaasjes in de lengte open en vul ze met het mengsel. Vouw de varkenshaasjes dicht met een cocktailprikker. Bak de ze even in de pan aan met wat olie en boter. Leg het vlees op de bakplaat. Roer een takje rozemarijn door de olie in de pan en schenk dit vervolgens over het vlees. Bak de varkenshaasjes op 160 º C in de oven 20 minuten. Kook de pasta en voeg na 6 minuten de peultjes toe. Laat het nog een paar minuutjes koken en spoel het daarna af met koud water. Maak de pasta met de peultjes weer warm in een pan met wat olie. Voeg de witte wijn toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Laat de room en gorgonzola samen in een pannetje smelten. Snijd de varkenshaas in schuine stukken. Doe de pasta op de borden en leg de varkenshaas erop. Schenk de saus ernaast. Bestrooi het gerecht met geraspte Parmezaanse kaas.
Gevulde varkenshaas met gorgonzolaroom is een recept van Jerryke's Cuisine