Gevulde varkensschnitzel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de schnitzels plat neer en bedek ze elk met een plak ham. Leg in het midden van elke schnitzel een half bolletje mozzarella en een blaadje salie. Vouw de schnitzels vervolgens dicht en zet ze vast met een cocktailprikker. Bak ze dan in de olijfolie aan elke zijde bruin (zo€™n 5 minuutjes per kant). Zet hierna het vuur laag en laat de schnitzels nog pakweg 5 minuten nagaren. Breng het vlees op smaak met wat peper en zout. Serveer de schnitzels met pasta en een tomatensalade of met aardappeltjes en sperziebonen...

Gevulde varkensschnitzel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met sinaasappeldressing
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met vleessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietjessalade met ui en ricotta
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept