Snij de filets in 8 dunne lapjes van 3 mm dik en 6 x 15 cm (of laat dit door de visboer doen). Meng de olie en citroensap goed tot een lobbig geheel en smeer de filets ermee in. Bestrooi met wat versgemalen peper en zout. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Roer goed door en laat 1 minuutje zachtjes garen. Voeg het lekvocht van de tonijn toe en roer goed door totdat de mengsel stevig bind. Voeg de tonijn toe. Laat de garnalen uitlekken en roer dit door het tonijnmengsel. Op smaak maken met peper en zout. Af laten koelen. Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C). Verdeel het garnalenmengsel in 8 bolletjes en rol elk in een stukje visfilet. Eventueel met een prikkertje vastzetten. Zet ze rechtop in een beboterde ovenschaal en duw in elk rolletje een klontje boter (1/2 tl) in het garnalenmengsel. De rolletjes 25 minuten in de oven bakken.