Maak de kerriesaus: Smelt een klont boter in de pan. Ondertussen kunt u de ui snijden, wanneer de boter goed is kan deze worden toegevoegd in de pan. Het meel en kerriepoeder mogen er nu beide bij, laat deze 1 minuut doorkoken. Voeg het room en bouillon toe en breng deze aan de kook. Laat dit enkele minuten sudderen, roer het af en toe goed door, als laatste kunt u een beetje citroensap toevoegen. Laat dit vervolgens niet te veel afkoelen, en probeer het onderstaanden al gedeeltelijk samen met de kerriesaus te bereiden: Maak de visrolletjes: De garnalen en sjalotjes moeten in stukjes worden gesneden (grootte zelf bepalen). Meng het snijsel met paneelmeel en de gember (moet schoongemaakt zijn). Deze vulling kan vervolgens over de visfilets worden verdeeld. De ovenschool dient u een beetje met boter in de smeren, om vastbakken te voorkomen. Vervolgens kunt u de visfilets dichtrollen en in de ovenschaal leggen. Als het goed is heeft u nog wat vulling over, deze kan over de visfilets worden verdeeld. De gemaakte kerriesaus (hierboven beschreven) kunt u nu over de visfilets gieten. Bedek de schaal af en laat deze in 20 tot 25 minuten in de voorverwamde oven op 175 graden afbakken.