Gevulde zoete uien

4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de ajuinen op hun geheel in de kippenbouillon. Haal ze uit de bouillon, snij het hoedje af en ledig ze Meng het gehakt met de look, peterselie, sjalotten, ei en broodkruim Vul de ajuinen met het bereid gehakt Plaats de ajuinen in een ovenschotel, overstrooi met wat broodkruim, leg een klein stukje bakken en braden op de ajuin en overgiet met kippenbouillon, warm ook het binnenste van de ui mee op 35 minuten op 180 graden

Gevulde zoete uien is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept