Roer een glad beslag van de bloem, maïsbloem, 3 eieren, 1/2 eetlepel olie, 1/2 theelepel zout en wat water en laat dit 10 minuten rusten. Snijd de tomaten kruiselings in; leg ze even in kokend water en ontvel ze. Verdeel de tomaten in kleine stukjes. Verwijder het zaad en de zaadlijsten van de paprika en rode pepers en hak ze in hele kleine snippers . Was nu eerst goed uw handen voordat u verder gaat. De meeste huid kan niet goed tegen de peperzaadjes. Snijd het kippenvlees en de olijven in kleine stukjes. Schil en hak de ui en het teentje knoflook. Verwarm 1 eetlepel olie, bak de ui en knoflook daarin glazig. Voeg de tomaten en de gehakte paprika en pepers erbij. Roer er 1/2 theelepel zout, de peterselie en eventueel nog wat water door en laat alles op een zacht vuur tot een dikke brij koken. Bak inmiddels van het beslag dunne pannenkoekjes met de rest van de olie en houd ze warm. Roer de stukjes vlees en olijf met de amandelen door de groenten en verwarm deze even. Klop de rest van het ei met de melk, het paprikapoeder, peper en chilipoeder. Doop de pannenkoekjes een voor een aan beide kanten in deze saus en bak ze nog even in wat olie in de koekenpan. Vul ze met de groente-vleesmassa; rol ze op en strooi er de kaas over. Tip van micmac: Ikzelf kip er een klein blikje van 150 gram zoete mais naast, ben dol op mais Met dank aan Micmac
Gevulde Maïspannenkoeken van Micmac is een recept van Jerryke's Cuisine