Gevulde Paprika

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de volkorenrijst gaat. Bak het gehakt al roerend gaar in de de vloeibare boter Voeg de tomatenpuree, de peper en de gehakte peterselie toe. Snijd een hoedje van de paprika's en haal de zaadlijsten eruit Meng de rijst met het gehakt en voeg eventueel enkele eetlepels warme bouillon toe. Blancheer ondertussen de paprika's in zacht kokende vleesbouillon Vul de paprika's op met het gehaktmengsel en houd ze afgedekt warm in de oven Voor de saus: Breek de bloem met koud kookvocht. Laat het paprikakookvocht (of vleesbouillon) samen met de tomatenpuree goed koken en indikken tot 100 ml. Voeg de gebroken bloem al roerend toe en laat doorkoken Breng op smaak met peper, (zout) en vooral paprikapoeder. Versier met fijngehakte peterselie. Dien de gevulde paprika's warm op met de saus

Gevulde Paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept