Gevulde paprika met roerei

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het kapje van de paprika's af, maar laat het steeltje eraan zitten. Haal de zaadjes en de zaadlijsten eruit. Breng water aan de kook en laat de paprika's daarin een paar minuten koken, zodat ze toch nog stevig aanvoelen. Zet ze omgekeerd neer en laat ze uitlekken. Klop in een kom de eieren los met de melk en de gomasio. Smelt de boter in een steelpan, giet de losgeklopte eieren erbij en roer ze op laag vuur tot ze beginnen te stollen en er een zachte massa ontstaat. Vul de uitgeholde paprika's met de roereieren en versier ze met gehakte verse kervel of een ander groen kruid. Zet de kapjes erop.

Gevulde paprika met roerei is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept