Gevulde paprika's en komkommer

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng het gehakt met het ei, de geperste knoflookteen en de djahe. Verwarm een eetlepel olie in de braadpan en bak het hele spul in ongeveer 5 minuten. Snij de paprika in tweeen, de komkommer eerst doormidden en de helften in de lengterichting doormidden. Verwijder zaadlijsten uit de paprika. Haal de zaadjes uit de komkommerstukken, zodat je een soort 'schuitjes' krijgt. Verwarm de oven op 220 graden. Vul de komkommer en de paprika met het gehakt, zet de groenten in een ovenschaal. Doe op de bodem van de ovenschaal een beetje water (of bouillon), anders verbrandt je eten. Zet de schaal in de oven, ongeveer 25-30 minuten. Hak het uitje superfijn en bak dit met de verkruimelde trassi in een (steel)pan in wat olie. Voeg sambal, pindakaas en water toe totdat je een mooie pindasaus hebt. Voeg eventueel ook wat melk toe voor een romiger smaakje. Geef er (zilvervlies)rijst bij.

Gevulde paprika's en komkommer is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept