Gevulde perziken met tonijnsla

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

bereid de mayonaise perziken laten uitlekken ei hardkoken sjalot zeer fijn snijden tonijnsla bereiden tonijn fijnpletten ei fijnpletten, eventueel met behulp van zeef alle ingrediënten goed mengen met enkele lepels mayonaise tot je een gladde massa bekomt op smaak brengen vul de perziken met het tonijnmengsel versier met sla, 1/4 eitje, citroenschijfje en gehakte peterselie

Gevulde perziken met tonijnsla is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnsla (2 )
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wraps met tonijnsla
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese Tonijnsla Met Tahindressing
30-60 min -
Bekijk recept
Tonijnsla
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept