Gevulde pitabroodjes

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
- Snijd de gewassen en drooggedepte slabladen in smalle reepjes. Verdeelde tonijn in stukjes.
- Snijd de broodjes open en vul ze met sla en tonijn. Schep er wat tomatenketchup en eventueel wat halvanaise op en klaar is je lunch. **Tip:** - Varieer met blokjes komkommer, tomaat, heel fijn gesneden witte kool, paprika. Neem in plaats van tonijn ham, garnalen, kaas of stukjes gare kip (vleeswaar). Vervang de ketchup door bijvoorbeeld een dipsaus.
- Deze vulling, en de variaties erop, zijn ook heel lekker in taco's of in een wrap.

Gevulde pitabroodjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pita's met steak tartaar, sla en paprikasalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich met guacamole
20 min
Bekijk recept
Pitabroodje met worst en komkommer
15 min
Bekijk recept
Pita “terug naar school”
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept