Gevulde regenboogforel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Spoel de regenboogforellen af met water.
- Breng 5dl water met de wijn, visbouillontablet en wat peper aan de kook.
- Maak het bosuitje schoon en snijd het in dunne reepjes van ca. 4 cm. lang. Was en snijd de kruiden en meng deze met het bosuitje.
- Vul de buikholten van de forellen met het kruidenmengsel en steek deze vast met de cocktailprikkers. Pocheer de vis in de visbouillon ca. 10 minuten, maar laat de bouillon niet koken.
- Was en hak de dille.
- Laat de slagroom inkoken tot deze lobbig is en voeg de dille toe. Breng op smaak met zout en peper. Houd de saus warm maar laat deze niet meer koken.
- Haal de forellen voorzichtig uit de pan en leg ze op een schaal.
- Geef de dille-roomsaus apart erbij.

Gevulde regenboogforel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Regenboogforel filet met witte wijnsaus en Hollandse asperges
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogforel Op Frisebedje
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Regenboogforel filet of kabeljauwfilet met
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visrisotto
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept