Gevulde reuzenchampignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons met keukenpapier schoonvegen en voetjes uit de hoeden draaien. Deze fijnhakken en met de gesnipperde ui fruiten in de boter. Op smaak brengen met zout en peper en af laten koelen. Dan de pesto en paneermeel erdoor roeren en het mengsel in de hoeden scheppen. Deze in een pan schikken en zoveel witte wijn erbij gieten dat ze voor ongeveer 3/4 onder staan. Op matig vuur de wijn aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes koken. Op de borden de schoongewassen slablaadjes verdelen, de champignons erop en garneren met partjes kerstomaat.

Gevulde reuzenchampignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde Reuzenchampignons
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio Van Reuzenchampignons Met Gefrituurde Bieslook
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde Reuzenchampignons
10-20 min -
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept