Krokant Gebakken Parelhoen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij de partjes in kleine stukjes. Bak ze aan in Solo en deglaceer met de cognac. Voeg de room, peper, zout, nootmuskaat en het beetje suiker toe en laat de peren nog wat garen. Warm de gehakte spinazie op in de microgolfoven en kruid naar smaak. Kruid de parelhoenen en versnij de parelhoenen en gebruik de karkassen om de fond een betere smaak te geven. Was de aardappels en snij in schijven. Laat de gesneden aardappels in de olie garen in de oven en kruid met zout en provencaalse kruiden.

Krokant Gebakken Parelhoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Parelhoen met venkel en granaatappelsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met romige groenten en appel-knolseldercompote
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parelhoen, schorseneer en salie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parelhoen met peren, saus met ganzenlever
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse uiensoep met tostirepen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept