Moksie Alesi met Bakkeljauw

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De bakkeljauw in stukken snijden, 5-10 min. voorkoken en daarna in schoon water wassen. De olie in de pan doen en hierin de gesnipperde ui, tomaat, *gedroogde garnalen en stukjes bakkeljauw bakken. 0,75 1. water en de zwarte peper toevoegen. Dit alles laten opkoken, op smaak afmaken met de ketjap en de bouillonblokjes.
- De gewassen rijst en de verse peper toevoegen. Zodra water en rijst koken het vlammetje lager draaien en de moksie circa 45 minuten zachtjes gaar koken. **TIP:** - Gedroogde garnalen zijn speciale garnalen uit het Caribische gebied; deze garnalen worden op een speciale wijze licht gezouten en daarna in de zon gedroogd. Hierdoor geven ze een exotische smaak aan gerechten. De gedroogde garnalen 15 minuten in warm water weken, waarna die in de gerechten verwerkt kunnen worden.

Moksie Alesi met Bakkeljauw is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept

Moksie Alesie Trafasie (gele Rijst Met Moksie Metie)
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksie Alesie Trafasie (goudgele Rijstgerecht)
20-30 min -
Bekijk recept
MOKSIE METIE MET WITTE RIJST
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moksie Alesie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept