Mosselen Calabrie

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- fruit in een grote pan met olie het in dobbelsteentjes gesneden spek de in ringen gesneden uien en de in schijven gesneden zucchini's.
- Blus met de wijn.
- Snijd de tomaten in grote stukken, en doe ze met elk l theel. tijm, basilicum en gehakte peterselie in de pan. Laat het geheel even opkoken. Voeg de gehalveerde olijven en de ma?s toe en laat alles 5 minuten op een laag vuurtje koken.
- Breng het met zout en peper op smaakt en kruid, indien gewenst, met wat tijm en basilicum.
- Doe de mosselen in de pan en laat ze ca. 15 minuten koken tot de schelpen open staan.
- Schep het gerecht op een voorverwarmde schaal en gameer met de tijm en de peterselie takjes.
- Bij dit gerecht hoort knapperig gebakken Italiaans ciabata-brood. als drankje raad ikde tafelwijn aan die u in het gerecht heeft gebruikt.

Mosselen Calabrie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met pittige kipfilet uit Calabrië
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddestoelensoep Uit Calabrie
10-20 min -
Bekijk recept
Hoedjes Uit Calabrie
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept