Mosselen in een saus van tomaten en bleekselderij

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan. Bak hierin 4 in stukjes gesneden stengels bleekselderij al omscheppend ongeveer 5 minuten op een laag vuur. Voeg 1 blokje kruidenbouquet (basilicum/tijm) toe. Roer er 2 eetlepels tomatenpuree en 1 dl water door. Ris van 4 takjes tijm de blaadjes. Breng op smaak met peper. Kook de verse en schoongemaakte mosselen hierin gaar. Serveer met olijvenmayonaise en brood. Olijvenmayonaise: Hak 50 gram groene olijven zonder pit fijn. Roer 2 eetlepels Italiaanse kruiden door 4 eetlepels mayonaise en 2 eetlepels yoghurt. Pers er 1 teentje knoflook boven uit en breng op smaak met zoute en (cayenne)peper.

Mosselen in een saus van tomaten en bleekselderij is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept