Mosselen in Pernodsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snijd een ui in ringen en snipper de andere ui fijn.
- Schil het teentje hnoflook en hak het fijn.
- Maak de prei schoon was hem en snijd hem in dunne ringen.
- Verhit de olie in een steelpan, fruit de gesnipperde ui en de knoflook in de olie.
- Voeg de prei toe en smoor alles, al roerende.
- Blus met de Pernod en de cr?me fraiche laat het geheel even opkoken en daarna op een laag vuur zachtjes trekken.
- Doe de mosselen in een grote pan met water, voeg de uieringen toe, leg het deksel op de pan en laat de mosselen koken tot de schelpen open staan.
- Vul de mosselen in een voorverwarmde schaal.
- Zeef het mosselnat en gebruik het gedeeltelijk voor de roomsaus.
- Breng de saus met zout, peper en suiker op smaak en giet ze over de mosselen.

Mosselen in Pernodsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi’s in pernodsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tijgergarnalen In Pernodsaus
20-30 min -
Bekijk recept
Gestoomde Kipfilet Met Pernodsaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept