Mosselen in tomatensaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de mosselen en verwijder kapotte en hele zware exemplaren en mosselen die wijd open blijven staan en na een tik zich niet sluiten. Maak de ui en de knoflook schoon en snijd het klein. Verwarm de olie en fruit hierin de ui en de knoflook. Verkruimel het pepertje er boven uit. Voeg de tomatenblokjes toe met het paprikapoeder en de wijn en laat de saus even pruttelen. Maak de saus op smaak met peper en zout. Doe de mosselen in de saus en kook ze op hoog vuur 8-10 minuten tot de schelpen open zijn. Was de bosuitjes en snijd ze in ringen. Verwijder ongeopende mosselschelpen. Strooi de bosui er over. Lekker met sperziebonen en brood. per persoon : 270 Kcal

Mosselen in tomatensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept