Mosselen met kaassaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter, roer de bloem erdoor en laat dit even pruttelen, maar niet bruin worden. Roer er nu bij kleine scheutjes tegelijk de melk door; roer steeds goed, zodat de saus zonder klontjes is, voordat er weer nieuwe melk wordt toegevoegd. Breng de saus op smaak met zout, peper, nootmuskaat. Roer de kaas erdoor en laat de saus doorwarmen tot de kaas gesmolten is. Warm er dan de mosselen in. Serveer, als alles goed heet is, met volkorenbrood en komkommersla; snijd een komkommer in plakjes, strooi er zout, peper en 1 eetlepelazijn over; schep dit door de komkommerplakjes.

Mosselen met kaassaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept